Orientační systémy - cedule, štítky, vitríny, tabulky NávrhyVýrobaDodávkaMontáž
Úvodní strana Aktuality Univerzita Karlova v Hradci Králové

Univerzita Karlova v Hradci Králové

20.5.2016

Momentálně dokončujeme moderní budovu Univerzity Karlovy v Hradci Králové. Na své budoucí povolání se v ní budou připravovat studenti Farmaceutické a Lékařské fakulty a zároveň zde bude sídlit Výzkumné a vývojové centrum. Orientační a informační systém, který do této budovy dodáváme, je pojat též velice moderně, esteticky střídmě a čistě, bez žádných zbytečných „kudrlinek”.

Veškeré cedule a cedulky, informační panely, nástěnky a vitríny plně korespondují s interiérem. Jednotlivé prvky orientačního systému jsme vyrobili ze stříbrného eloxovaného hliníku, který sem přesně zapadá. Dveřní cedulky jsou maximálně variabilní, jména pracovníků jsou snadno výměnná, navíc s možností vlastního tisku pomocí běžné tiskárny přímo pracovníky Centra. Na dveře jednotlivých učeben byl zvolen velkoformátový polep pro snazší orientaci v budově a zároveň s bezproblémovou čitelností i z větší vzdálenosti. Čerstvě instalované vitríny a nástěnky přesně zapadají do červených horizontálních pruhů, které doprovázejí návštěvníky od suterénu až po 4. podlaží.

Celá budova působí velice vzdušně až nadčasově a přitom jednotně, stejně jako námi vyrobený a namontovaný orientační a informační systém se všemi jeho prvky.